Kopen Goedkope Voetbalshirts

Ecrire par: lucky168 Publié dans: ROOT date de création: 2016-08-25 Les coups: 760 Commentaire: 0

Voetbalshirts Juventus 2016 2017

 

"Gazzetta dello Sport" gemeld dat in lokale tijd 25 juli Napels start de pre-season training, echter, Higuain verscheen niet in de opleiding basis, peilt dit eens te meer dat hij op het punt staat van de voltooiing van een verhuizing naar juventus.

 

Zoals de meest succesvolle club van Duitsland, Bayern München hebben veel fans over de hele wereld. Nieuw seizoen nadert, vandaag de dag zijn ze de handen ineen met hun oude partner Adidas vrijgegeven 2016-17 seizoen nieuwe weg goedkope Voetbalshirts.

 

Op de top van de club badge, kunnen we zien vier gouden sterren, die de 25 Bundesliga titel van de club in de geschiedenis. Door het gebruik van ultra-lichte materialen, nieuwe Bayern Munich shirt 2016/17 maken spelers voelen zich meer wendbaar en snel in de race, en hebben een meer comfortabel om te dragen ervaring.

 

De korte broek en sokken van de nieuwe Bayern München 2016-17 uittenue zijn ook zwart. Dus wat zijn uw gedachten over de nieuwe weg Voetbalshirts Bayern München? Verwacht u om ze te zien het dragen van dit shirt in uitwedstrijden het nieuwe seizoen ?

 

Nieuw seizoen AS. Roma thuis voetbaltenues nog steeds gebruikt de klassieke donkerrode tint. Ge?nspireerd door het Colosseum, de beroemde
bezienswaardigheid van Rome. Er zijn zwarte strepen op de voorzijde van de AS Roma shirt 2016/17. Als je goed kijkt, zult u merken dat deze zwarte strepen enigszins vergelijkbaar met de vorm van het Colosseum te vinden. En in de rug van het overhemd heeft ook dezelfde strepen.

 

Het nieuwe seizoen thuis shorts zijn donkerrood, gecombineerd met de gele sokken. Als je de trouwe fans van AS. Roma, dan kunt u hebben ontdekt dat dit hun eerste keer in achttien jaar tot donkerrood shorts gebruiken.

 

In een woord, de nieuwe Voetbalshirts zich te houden aan de consistente stijl van AS. Roma, maar met karakter en de stijl van het team. Dus maak je het leuk.

 

Laissez un commentaire

Captcha